Parādīti visi 13 rezultāti
- € 7.80
“Soira” mīkstais siers PELNU 300g
Ātrs pārskatsNogatavināšanas kultūras un laika ietekmē (4-5 nedēļas) tas veido mīkstu, krēmīgu struktūru un attīsta izteiktu sviesta garšu ar jūtamu meža sēņu un sūnu aromātu. Vēl ilgāk nogatvojoties (6-8 nedēļas) tas kļūst līdzīgs kausētajam sieram, pievienojas izteikta augļu smarža
Sastāvs: Piens, ieraugs, mikrobiālais ferments, P.Candidum,pārtikas pelni,sāls
- € 5.75
Cietais siers ĀDAŽU TORNIS, 250 g
Ātrs pārskatsCiets siers ar dabisku miziņu, pikants garšā, viegli drupena struktūra vienlaikus maigi zīdaina ar labi jūtamu skābpiena garšu. Labs uzgriežamais un uzkodu siers.Siernīcas ‘vizītkarte’.
Sastāvs: piens, sāls, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobiālais ferments
Svars: 250 g
- € 5.75
Cietais siers LĪLAVU (čedars) 250g
Ātrs pārskatsCietais, čedaras tipa ciers, tā garša ļoti būtiski mainās atkarībā no gatavināšanas ilguma. Jauns tas ir maigs, augļains un samērā mīksts, nobriedis siers kļūst asāks, ar izteiktu labi nobrieduša siera garšu, ilgāk par 15 mēnešiem gatavināts ir ar izteiktu aromātu, mēli kutinošs, taču labi kūstošs uz mēles. Izcils gan kulinārijā, gan baudīšanai izvēlēto dzērienu.
Sastāvs: piens, sāls, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobiālais ferments
- € 4.60
Cietais siers PODNIEKU
Ātrs pārskatsMērvienība: pa 200g
Cietais siers čedara grupā. British Great Taste Award. Viegli skābens ar izteiktu nobrieduša siera aromātu pēcgaršā. Perfekts siera platēm.
Sastāvs: piens, sāls, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobiālais ferments
- € 4.60
Cietais siers TOMME
Ātrs pārskatsMērvienība: pa 200g
Siers, neraugoties uz cietību, ir viegli griežams, pikantā, bet neuzbāzīgā garša ļauj to kombinēt dažādās siera platēs un pēcmaltītes kārtās. Siera miziņu veido, rīvējot ar melno balzamu vairāku mēnešu garumā. Ilgāk gatavinātajos sieros var sajust kalcija kristāliņus, kas patīkami dažādo siera struktūru un liecina par pareizi / dabiski nogatavinātu sieru.
Sastāvs: piens, sāls, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobiālais ferments
- € 2.60
Knapsieriņš 95g
Ātrs pārskatsKnapsieriņš ir veselīgs un nedaudz pikants našķis gan pieaugušajiem, gan bērniem. Sastāvdaļas: vājpiena biezpiens, ķimenes, dilles, ķiploki, kaltēti tomāti, baziliks, majorāns, zaļā un sarkanā paprika.
Svars: 95 g
- € 5.15
Mīkstais siers “7/8” Soira , 200g
Ātrs pārskatsJaunums! Mīkstais deserta siers, gatavināts 45 dienas, ar balto un zaļo pelējumu, izmantojot pārtikas pelnus. Garšā ar spēcīgu aromātu, mīksts krēmīgs. Izcili sader ar baltajiem deserta vīniem un augļiem, augļu džemiem.
Sastāvs: Piens, ieraugs, mikrobiālais ferments, nogatavināšanas kultūras, sāls
- € 5.30
Mīkstais siers BALTEZERS
Ātrs pārskatsJaunums! Brie grupas siers ar balto un zilo pelējumu. Mīksta, maiga struktūra, garšā jūtamas zemes, meža un sēņu notis ar patīkamu sviesta pēcgaršu.
Sastāvs: Piens, ieraugs, mikrobiālais ferments, P.Candidum, P.Roqfuertii, sāls
- € 7.80
Mīkstais siers PAVASARIS 300g
Ātrs pārskatsKā visiem brie grupas sieriem, arī šim nogatavināšanas kultūras un laika ietekmē (4-5 nedēļas) veidojas krēmīga struktūra un garšā jūtami meža sēņu un sūnu aromāti. Miziņa pirms gatavināšanās tiek ierīvēta ar kaltētiem zaļumiem, kas palēnina attīstības procesu, bet veido jaunu garšas niansi
Sastāvs: Piens, ieraugs, mikrobiālais ferments, P.Candidum, kaltēti zaļumi,sāls
- € 4.60
Pusmīkstais siers GAUJA
Ātrs pārskatsMērvienība: pa 200g
Maigas konsistences siers, kas gatavots, izmantojot itāliešu tradicionālā taleggio tehnoloģiju. Latvijas apstākļos, no Latvijas govju piena siers veidojas nedaudz savādāks, ar izteiktāku garšu un ilgi paliekošu pļautas zāles un svaiga sviesta aromātu pēcgaršā. Gatavināts min 45 dienas, izmantojot B.linens, kas sieram piešķir sārto nokrāsu un specifisko aromātu. British Great Taste Awarded
Sastāvs: piens, sāls, pienskābo baktēriju ieraugs, mikrobiālais ferments, nogatavināšanas kultūra Brevibacterium linens,
- € 4.35
Siers ar garšaugiem 100g
Ātrs pārskatsSiers ar garšaugiem ir kaltēts, rīvēts siers, kura pamatsastāvdaļas ir piena olbaltumvielas un garšaugi. Sieru izmanto, berot uz sviestmaizēm, pastas, omletēm, salātos, kā arī pievienojot mērcēm.
Svars: 100 g
- € 4.35
Siers Ķiplociņš 100g
Ātrs pārskatsSiers Ķiplociņš ir kaltēts, rīvēts skābpiena siers, kurā apvienotas piena olbaltumvielas un Latvijā audzēti ķiploki.
Svars: 100 g
- € 4.35
Zaļais siers 100g
Ātrs pārskatsZaļais siers ir kaltēts un rīvēts siers, kura ražošanā tiek izmantotas tikai Latvijā iegūtas sastāvdaļas: Raunā audzēts sierāboliņš un piena olbaltumvielas.
Svars: 100 g