Grauzdētas linsēklas 300g

Pākšaugi

Parādīti visi 7 rezultāti

  •  1.70

    Grauzdētas linsēklas 300g

    No Latvijā auzētām linsēklām. Grauzdētu linsēklu uzturvērtība 100 g Enerģētiskā vērtība 2353kJ/566 kcal tauki 42.0 g tostarp: piesātinātās taukskābes 5.0 g mononepiesātinātās taukskābes 8.0 g polinepiesātinātās taukskābes 29.0 g ogļhidrāti 28.0 g tostarp: cukuri 2.2 g polioli 0 g ciete 3.8 g šķiedrvielas 4.2 g olbaltumvielas 17.0 g sāls 0 g Grauzdētas linsēklas var lietot kā piedevu ēdienam. Tās darbojas kā garšas uzlabotājs un enerģijas lādiņš. Grauzdētas linsēklas var uzbērt uz sviestmaizes, pievienot kefīram, jogurtam, biezpienam, svaigiem sieriem, salātiem.

    Ātrs pārskats
  •  1.45

    Izspiestas linsēklas 250g

    No Latvijā audzētām linsēklām. Proteīna avots. Izspiestas linsēklas uzturvērtība 100 g Enerģētiskā vērtība 438 kcal/1817 kJ tauki 26.1 g tostarp: piesātinātās taukskābes 2.3 g mononepiesātinātās taukskābes 4.1 g polinepiesātinātās taukskābes 19.7 g Ogļhidrāti 32.8 g tostarp: cukuri 0.33 g polioli 0 g ciete 1.8 g šķiedrvielas 5.7 g olbaltumvielas 29.7 g sāls 0.64 g* *Sāls saturs tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts Izspiestās linsēklās ir daudz proteīna. Tās ir līdzīgas smalcinātām linsēklām, bet ar zemāku tauku saturu. Izspiestas linsēklas var lietot kopā ar kefīru, paniņām, jogurtiem, pievienot biezpienam, svaigiem sieriem un salātiem. Iesakām: vienu ēd. k. izspiestu linsēklu apliet ar glāzi verdoša ūdens, atstāt 10 līdz 15 min. uzbriest. Lietot 2-3 reizes dienā, 1 stundu pirms ēšanas.

    Ātrs pārskats
  •  1.90

    Ķimenes 300g

    Ķimeņu uzturvērtība 100 g Enerģētiskā vērtība 1966 kJ/470 kcal/ tauki 22.27g tostarp: piesātinātās taukskābes 1.54 g transtaukskābes 0 g monopiesātinātās taukskābes 14.04 g polinepiesātinātās taukskābes 3.28 g Ogļhidrāti 44.0 g tostarp: cukuri 2.3 g polioli 0 g ciete 0 g šķiedrvielas 11 g olbaltumvielas 18 g sāls 0,42 g* *Sāls saturs tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts. Ķimenes kā piedevu var lietot šādiem ēdieniem: biezpienam, sieram, kāpostu un biešu salātiem, kartupeļu un kāļu ēdieniem, gulašam, maltajai gaļai, cepešu un sīpolu mērcēm, mīklas izstrādājumiem. No ķimenēm var pagatavot gašīgu, aromātisku tēju.

    Ātrs pārskats
  •  3.90

    Mizotas XL cūku pupas, 600g

    Nomizotās un sadalītās cūku pupas ir milzīgs laika ietaupījums, jo jums vairs nav nepieciešams mizot pupiņas pirms to gatavošanas. No cūku pupām gatavo dažādus ēdienus – sautējumus, zupas, otros ēdienus, salātus, uzkodas. Ja pupas novāra sālsūdenī, tās labi garšo pat ar sieru. Vairāk receptes šeit: https://pupuchi.lv/receptes/

    Ātrs pārskats
  •  1.65

    Smalcinātas linsēklas 250g

    No Latvijā audzētām linsēklām. Linsēklu uzturvērtība 100 g Enerģētiskā vērtība 2334 kJ/562 kcal tauki 42.6 g tostarp: piesātinātās taukskābes 3.8 g mononepiesātinātās taukskābes 6.7 g tostarp Oleīnskābe (Omega 9) 6.6g polinepiesātinātās taukskābes 32.1 g tostarp: alfa –linolēnskābe (Omega 3)25.47g linolskābe (Omega 6)6.52g ogļhidrāti 25.1 g tostarp: cukuri 1.8 g polioli 0 g ciete 4.2 g šķiedrvielas 4.0 g olbaltumvielas 17.6 g sāls 0 g Dzels (Fe) 7.5 mg (53.6%NRV) Kalcijs (Ca) 327mg (40.6%NRV) Magnijs (Mg) 513 mg (136.8%NRV) Linsēklas ir bagātīgs Omega 3 taukskābju avots Linsēklas ieteicams lietot maltas, jo tad organisms uzņem to sastāvā esošās vērtīgās uzturvielas. Linsēklas var lietot kopā ar kefīru, paniņām, jogurtiem, dažādos augļu kokteiļos.

    Ātrs pārskats
  •  2.50

    Zaļie griķi 400g

    Zaļie griķi Apstrādāti bez tvaika

    Zaļos griķus var vārīt, grauzdēt, sautēt, pievienot salātiem vai zupām, gatavot ko līdzīgu risoto un, protams, pasniegt kā piedevu pie citiem ēdieniem. Tāpat zaļos griķus var pievienoti smūtijiem, papildinot tos ar svaigiem zaļumiem vai augļiem. Tos arī diedzē, lai pēc tam izkaltētu – šādi gatavoti griķi iederēsies pie brokastu pārslām un salātos. Griķu vārīšana Noskalo griķus sietā zem tekoša ūdens. Uz vienu daļu griķu ņem divas daļas ūdens un vāra katliņā apmēram 5 minūtes. Kad viss ūdens ir iesūcies griķos, katlu var ņemt nost no uguns. Lai griķi būtu irdenāki, pirms ēšanas vārītus zaļos griķus noskalo.

    Ātrs pārskats
X