Graudaugu pārslas Milzu Prāts ar kakao 400g

Brokastu pārslas

Parādīti visi 8 rezultāti

  •  3.19

    Graudaugu pārslas Milzu Prāts ar kakao 400g

    Sastāvs:
    milti (rudzu milti 56%, auzu milti 16%), cukura sīrups, cukurs, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu 4%, kakao pulveris 2%, jūras sāls.

     

    • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
    • pievienots kakao pulveris
    • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
    • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
    • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
    • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
    • netiek pievienotas taukvielas
    • vegāniem draudzīgas pārslas
    • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā
    Ātrs pārskats
  •  2.50

    Graudaugu pārslas Milzu Prāts ar medu BIO 200g

    Sastāvs:
    BIO milti (BIO rudzu milti 62%, BIO auzu milti 16%), BIO cukura sīrups, BIO cukurs, BIO medus 1,2%, jūras sāls.

     

    • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
    • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijā
    • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
    • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
    • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
    • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
    • netiek pievienotas taukvielas
    • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
    • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā
    Ātrs pārskats
  •  2.50

    Graudaugu pārslas Milzu Veiklums ar kakao BIO 200g

    Sastāvs:
    BIO milti (BIO rudzu milti 58%, BIO auzu milti 15%), BIO cukura sīrups, BIO cukurs, BIO kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu 6,9%, jūras sāls.

     

    • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
    • pievienots kakao pulveris
    • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
    • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
    • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
    • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
    • netiek pievienotas taukvielas
    • vegāniem draudzīgas pārslas
    • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā
    Ātrs pārskats
  •  3.19

    Graudaugu pārslas Milzu Veiklums ar medu 400g

    Sastāvs:
    milti (rudzu milti 64%, auzu milti 18%), cukura sīrups, cukurs, medus 1%, kanēlis, jūras sāls.

     

    • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
    • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijā
    • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
    • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
    • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
    • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
    • netiek pievienotas taukvielas
    • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
    • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā
    Ātrs pārskats
  •  1.60

    Linsēklas 300g

    No Latvijā audzētām linsēklām. Linsēklu uzturvērtība 100 g Enerģētiskā vērtība 2334 kJ/562 kcal tauki 42.6 g tostarp: piesātinātās taukskābes 3.8 g mononepiesātinātās taukskābes 6.7 g tostarp Oleīnskābe (Omega 9) 6.6g polinepiesātinātās taukskābes 32.1 g tostarp: alfa –linolēnskābe (Omega 3)25.47g linolskābe (Omega 6)6.52g ogļhidrāti 25.1 g tostarp: cukuri 1.8 g polioli 0 g ciete 4.2 g šķiedrvielas 4.0 g olbaltumvielas 17.6 g sāls 0 g Dzels (Fe) 7.5 mg (53.6%NRV) Kalcijs (Ca) 327mg (40.6%NRV) Magnijs (Mg) 513 mg (136.8%NRV) Linsēklas ir bagātīgs Omega 3 taukskābju avots Linsēklas ieteicams lietot maltas, jo tad organisms uzņem to sastāvā esošās vērtīgās uzturvielas. Linsēklas var lietot kopā ar kefīru, paniņām, jogurtiem, dažādos augļu kokteiļos.

    Ātrs pārskats
  •  3.85

    Rudzu asni kaltēti, fermentēti 250g

    Dzelzs, šķiedrvielu avots Fermentētu, kaltētu asnu uzturvērtība 100g Enerģētiskā vērtība 2103kJ/501kcal Tauki 2.0g tostarp: piesātinātās taukskābes 0.25g mononepiesātinātās taukskābes 1.1g polinepiesātinātās taukskābes 0.65g Ogļhodrāti 66.0 tostarp: cukuri 22.7g ciete 0.5g šķiedrvielas 11.2g Olbaltumvielas 16.5g Sāls 0.1g Dzelsz (Fe) 33.9mg (242% NRV) E vitamins 1.95 mg (16.3 % NRV) Selēns (Se) 20µg (36.4% NRV) Sāls saturs tikai dabīgā nātrija kl’tbūtnes rezultāts Cukurs tikai dabīgā veidā Dzels palīdz samazināt nogurumu un nespēku Pievienot jogurtam, kefīram u.c. ēdieniem Pēc atvēršanas uzglabāt tumšā, sausā vietā

    Ātrs pārskats
  •  3.19

    Rudzu pārslas Milzu bez cukura BIO 300g

    Pavisam tīrs sastāvs:
    BIO milti (BIO rudzu milti 79%, BIO auzu milti 20%), jūras sāls.

     

    • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
    • netiek pievienots cukurs, satur tikai dabīgas izcelsmes cukuru
    • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
    • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
    • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
    • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
    • netiek pievienotas taukvielas
    • vegāniem draudzīgas pārslas
    • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā
    • kas vēl? Tas arī viss. Pavisam tīras pārslas.
    Ātrs pārskats
X